Malzemeler :
1 Demet Karalahana
1 Havuç
1 Kabak
1 Soğan
1 Su Bardağı Mısır Unu
1 Çay Bardağı Buğday Unu
2 Patates
5 Çarliston Biber
5 Kırmızı Etli Biber
5 Su Bardağı Su
6 Çorba Kaşığı Tereyağı
Tuz
1 Demet Karalahana
1 Havuç
1 Kabak
1 Soğan
1 Su Bardağı Mısır Unu
1 Çay Bardağı Buğday Unu
2 Patates
5 Çarliston Biber
5 Kırmızı Etli Biber
5 Su Bardağı Su
6 Çorba Kaşığı Tereyağı
Tuz
Hazırlanış Şekli :
Sebzeleri temizleyip haşlayın ve blenderden geçirin.
Yağsız bir tavada mısır unu ile buğday ununu kavurun ve soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra suyu ilave ederek, karışımı iyice çırpın.
Karışıma blenderdan geçirdiğiniz sebzeleri, yağı ve tuzu ilave ederek pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder