Malzemeler :
1 Adet Tavuk Budu
1 Adet Patates
1 Adet Kabak
1 Adet Havuç
1 Su
Bardağı Burgu Makarna
1 Kutu Krema
2 Çorba Kaşığı Bezelye
5 Bardak
Su
Pulbiber
Tuz
Hazırlanış Şekli :
Tavuk budunu 5 bardak suda haşlayın.
Daha sonra sudan alıp, ince ince didin. Tekrar aynı suya koyun. Patates, havuç,
ve kabağı küçük küçük doğrayın. Bezelyeyle birlikte tencereye ilave ederek
pişirin.
Sebzelerin yumuşamasına yakın, makarnayı atın. Tuzunu ayarlayın. Makarna da
pişince tencereyi ocaktan alın. Kremayı katıp, 1-2 kez çevirin. Kaselere döküp,
pulbiberle süsleyerek servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder