1 SU BARDAĞI İNCE BULGUR
1 SU BARDAĞI UN
1 ADET SOĞANDOĞRANMIŞ
2 ÇORBAKAŞIĞI YAĞ
1 ÇORBAKAŞIĞI SALÇA
PULBİBER
2 DİŞ SARIMSAK EZİLMİŞ
2 SU BARDAĞI YOĞURT
TUZ
KARABİBER
BULGURU DERİN KAPDA SICAK SUDABEKLET.ŞİŞİNCE İÇİNE UN ,TUZ VE KARABİBERİ EKLEYEREK YOĞUR.HAMUR KIVAMA GELSİN.MİNİK MİNİK TOP YAP.SUYLA KÖFTELERİ HAŞLA.KEVGİRDEN GEÇİR.TABAĞA ALARAK SARIMSAKLI YOĞURDU ÜSTÜNE DÖK.ÜZERİNE 2 ÇORBA KAŞIĞI SIVIYAĞI DOĞRANMIŞ SOĞANI YAĞDA KAVUR.SALÇAYI EKLEYEREK BİRAZ SULANDIR.PULBİBERİ EKLEYEREK KÖFTELERE KAT.SICAK SERVİS YAP.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder