8 Aralık 2014 Pazartesi

ALAÇORA

1-

HAŞLANMIŞ KURU FASULYENİN ÜZERİNE TEREYAĞI VE BULGUR EKLE.TUZ,BİBER VE TUZ KATARAK SUYUNU ÇEKENE KADAR PİŞİR.

2-MALZEMELER
1 kase haşlanmış kuru fasulye
1 kase bulgur
5 tane kuru biber
1 kuru soğan
1 kaşık salça
1 yemek kaşığı tereyağı
Tuz, karabiber,kimyon

Soğanı tereyağı ya da biraz tereyağı biraz sıvı yağda kavurun. Biberleri kırın ve soğanlara ilave ederek kavurmaya devam edin.MALZEMELER
1 kase haşlanmış kuru fasulye
1 kase bulgur
5 tane kuru biber
1 kuru soğan
1 kaşık salça
1 yemek kaşığı tereyağı
Tuz, karabiber,kimyon

Soğanı tereyağı ya da biraz tereyağı biraz sıvı yağda kavurun. Biberleri kırın ve soğanlara ilave ederek kavurmaya devam edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder