6 Temmuz 2012 Cuma

PASTAHANE POĞAÇASI



3 SU BARDAĞI UN,
1/2 PAKET YAŞ MAYA,
2 ÇORBA KAŞIĞI YOĞURT,
2 ÇORBA KAŞIĞI YUMUŞAK MARGARİN,
2 ÇORBA KAŞIĞI TOZ ŞEKER

İÇ HARCI:1 KASE PORTAKAL REÇELİ,2 ÇORBA KAŞIĞI YEŞİL FISTIK,1 ÇAY  BARDAĞI FINDIK,6 TANE GÜN KURUSU KAYISI ÜZERİNE TOZ ŞEKER

ILIK SÜTLE MAYAYI ERİT.YUMURTA,MARGARİN,BİRAZ ŞEKERLE HAMURU YOĞUR.KULAK MEMESİ YUMUŞAKLIĞINDA OLACAK .20-30 DK HAMURU DİNLENDİR.
PORTAKLA REÇELİNE KAYISILARI,DOĞRANMIŞ FISTIK VE KIRILMIŞ FINDIKLARI EKLE 1 YEMEK KAŞIĞI FISTIĞI AYIR..HAMURU ÜÇE BÖL.HER PARÇAYA HARÇ  KOY.YARIM AY ŞEKLİ VER ŞEKERE BULA FIRIND AÜZERİ KIZARINCAYA KADAR PİŞİR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder