8 kişilik
Hazırlama
süresi 15 dakika
Pişirme süresi 90 dakika
Malzeme listesi
1
kg. kuzu kuşbaşı et
6 adet orta boy domates
6 adet yeşil çarliston
biber
8 diş sarmısak
1 yemek kaşığı margarin
1 çay kaşığı
kekik
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kırmızı biber
1
çay kaşığı tuz
Yapılışı:
Öncelikle tencereye margarin ve
kuşbaşı etleri aktarıp, etler suyunu bırakıp çekene kadar, arasıra karıştırarak
10 dakika kadar kavurun.
Bir taraftan da halka şeklinde doğranmış yeşil
biberleri de ete ilave edip, kavurmaya devam edin.
İçine küp şeklinde
doğranmış domatesleri, iri doğranmış sarmısakları, kırmızı biber, kekik ve tuz
ekleyip karıştırın.
Etler iyice yumuşayıp, yenebilecek hale geldiğinde
yemeği ocaktan alın ve sıcak olarak servise
sunun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder