Malzemeler
125 gr boru makarna
1 su bardağı
kuru fasulye
1 havuç
1 küçük kereviz
1 soğan
5 su
bardağı su
1 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çorba kaşığı rendelenmiş
kaşar peyniri
Tuz
Yapılışı
Kuru
fasulyeyi akşamdan ıslatın. Suyunu değiştirin ve bir taşım kaynatıp süzün.
Havuç, kereviz ve soğanı küp küp doğrayın.
5 bardak suyu tencerede
kaynatın. Fasulye ve havucu ilave edin. Sebzeler hafif yumuşamaya başlayınca
kereviz ve soğanı ekleyip haşlayın. Tuz serpip makarnayı ilave edin ve kapağı
yarı açık olarak pişirin. Çorba koyulaşınca zeytinyağı ve peynir rendesini
ekleyip karıştırın. Sıcak olarak servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder