Malzemeler
1 paket petibör bisküvi (175 gram)
1 Türk kahvesi fincanı süt
5 adet muz
bal
limon
suyu
Kreması için
3 adet yumurta
sarısı
800 ml süt (4 su bardağı)
1 su bardağı un
1 su
bardağı şeker
Hazırlanışı
Yumurta
sarıları bir tencerede çırpılır.
Sarılara süt, un ve şeker ilave edilip
koyulaşıncaya kadar pişirilir.
Bisküviler bir sıra halinde kaseye dizilip
süt ile ıslatılır.
Soyulup limonlanan dört adet muz dilimlenip, bisküvilerin
üzerine dizilir.
Kremanın yarısı üzerine boşaltılır.
Tekrar bisküvi
dizilip süt ile ıslatılır.
Krema bisküvilerin üzerine boşaltılır.
Kalan
muz üzerine dilimler halinde yerleştirilir.
Bal ile dekor yapılır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder