5 Kasım 2012 Pazartesi

GÜNAYDIN

1 yorum:

  1. http://makyajhocasi.com/
    HERBALİST LEYLA ÇABUK
    Yurtiçi ve Yurtdışından pek çok insanın kapısını çaldığı Leyla Çabuk meslek sırrını ailenin genç bireylerine öğreterek ileride pek çok kişiye yardımcı olmayı hedefliyor.Ayrıcalıklı Alışverişin Keyfini Çıkarın!
    http://makyajhocasi.com/
    Dokuz kuşaktır bitkileri kullanarak cilt sorunlarına karşı doğal reçeteler hazırlayan ve aileden gelen Herbalist Leyla Çabuk İskoçya’da öğrendiği yöntemle bitki karışımlarını zamana karşı dayanıklı hale getirmeyi öğrenmiş.Ayrıcalıklı Alışverişin Keyfini Çıkarın!

    Bu Karşımları saç dökülmesi,egzama,sivilce ,mantar,tüylenme,selülit,aşırı kilo ve çatlakları olan kişilere uygulayan Çabuk ilk uygulamadan sonra farkın hissedilmeye başlandığını belirtiyor.
    Çabuk Şaşkınbakkalda’ki merkezdeki uygulamaları ve nasıl sonuçlar aldığını ve bitkisel ürünler hakkındaki bilgilerini cnnturk.com ‘a anlattı.
    Saç dökülmesi ile başlayalım…
    Leyla Çabuk:”Aileden kalıntı olarak geçiyor saç dökünlemesi,sivilce ,egzama Yeni dökülmeye başlamışsa saçlar,üç kere bitki karışımı uygulamak yeterli.Yağlı saçlar çok dökülür.En çok dökülen kişide ise 30-60 günde dökülme duruyor.
    Uygulamada önce derinin dibi dezenfekte ediliyor. Bu işlem yağ, bakteri, mantar hepsini alıyor. Sonra bitki lapası haftada bir uygulanıyor. 30 dakika süre ile saçta kalıyor. Fazla durursa yakmaya başlar zaten.
    http://makyajhocasi.com/
    Yıkayıp kuruttuktan sonra da ısırgan sürülüyor. Esas saçtaki sorunu gideren de bu…
    Haftada üç kere ise saç yıkanıyor özel sabun ve şampuan ile. Sabah ve akşam da sarımsak ve kekik sürülüyor sırasıyla.
    Daha sık yıkanıp uygulama yapılırsa daha da çabuk sonuç alınır.Ayrıcalıklı Alışverişin Keyfini Çıkarın!http://makyajhocasi.com/
    Kimi iki, kimi üç sefer de sonuç alır. 60 gün sonra dökülme durur, saçım dolgun olsun dersen devam ediyorsun. Çok açıklık varsa gözenek yok olmuşsa tedavi uzun sürer, ama saç çıkar. Altı ayda sonuç alınır…
    http://makyajhocasi.com/

    YanıtlaSil