27 Kasım 2012 Salı

KANDİL SİMİDİ




KANDİL SİMİDİ:

4 SU BARDAĞI UN
BİR PAKET YAĞ
YARIM PAKET YAŞ MAYA
2 YUMURTA
TUZ
ŞEKER
4 ÇAY KAŞIĞI MAHLEP
SUSAM

YUMURTA AKI VE SUSAM HARİÇ MALZEMELERİ KARIŞTIRIYORUZ,KULAK MEMESİ YUMUŞAKLIĞINDA HAMUR YOĞURUYORUZ,HAMURDAN PARÇLARA ALIYOZ SİMİT ŞEKLİ VERİYORUZ,ÖNCE ÇIRPILMIŞ YUMURTA AKINA ,SONRA SUSAMA BATIRIP YAĞLANMIŞ TEPSİYE DİZİP FIRINDA PİŞİRİYORUZ.

AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder