Malzemeler
Kızartma için
1 adet büyük kabak
1 adet büyük patlıcan
1 adet büyük patates
1 adet büyük havuç
4 adet çarliston biber
Sos için
3 adet domates
3 diş sarımsak
Kekik
zeytinyağı
Hazırlanışı
Bütün sebzeler temizlendikten sonra halka halka doğranır.
Sırasıyla kabak, havuç, patates, biber ve patlıcanlar kızartılır.
Bu arada rendelenen domatesler ve ezilen sarımsak kekikle beraber zeytinyağında suyunu çekene kadar ağır ateşte pişirilir.
Hazırlanan kızartmaların üzerine bu sos dökülerek servis edilir.
Kızartma için
1 adet büyük kabak
1 adet büyük patlıcan
1 adet büyük patates
1 adet büyük havuç
4 adet çarliston biber
Sos için
3 adet domates
3 diş sarımsak
Kekik
zeytinyağı
Hazırlanışı
Bütün sebzeler temizlendikten sonra halka halka doğranır.
Sırasıyla kabak, havuç, patates, biber ve patlıcanlar kızartılır.
Bu arada rendelenen domatesler ve ezilen sarımsak kekikle beraber zeytinyağında suyunu çekene kadar ağır ateşte pişirilir.
Hazırlanan kızartmaların üzerine bu sos dökülerek servis edilir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder