AKASYA ÇİÇEK VE YAPRAKLARI KAYNATILACAK,BALLA TATLANDIRILARAK İÇİLECEK.
ANASON TOHUMU,BİBERİYE VE SİNİRLİ OT KAYNATILIP BALLA TATLANDIRILARAK İÇİLECEK.
ÇÖREK OTU BALLA MACUN YAILIP YENMEYE DEVAM EDİLECEK.
DEVE TABANI ,BİBERİYE VE ÇÖREK OTU KAYNATILIR,BALLA TATLANDIRILIP İÇİLİR.
BAL MUMUNDAN BİR MİKTAR ALINIP BALLA MACUN YAPILIP AĞIZDA ÇİĞNENİR.
HARDAL UNU BURNA ÇEKİLİRSE TIKANIKLIĞI AÇAR.
KOYUN OTU HAŞLANIP BAŞA YAKI GİBİ KONURSA GENİZDEKİ VE BURUNDAKİ TIKANIKLIĞI AÇAR.
LAHANA SUYU BURNA ÇEKİLİRSE TIKANIKLIĞI AÇAR.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder