MALZEMELER:
YARIM KG TAZE LOR PEYNİRİ
1/5 SU BARDAĞI BULGUR
2 ADET YUMURTA
SÜT KAYMAĞI
4 YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞ
1 DEMET PAZI
1 DEMET TAZE SOĞAN
TUZ
YAPIMI:
PAZI VE SOĞANLARI AYIKLA ,YIKA.SUYU KAYNAT PAZI YAPRAKLARINI SUYA AT,YUMUŞAYINCA ÇIKAR.SÜT AYRI KAPDA LOR,PEYNİR ,YUMURTA,KAYMAK ,BULGUR,SOĞAN VE TUZU AT KARIŞTIR.YAPRAĞA HARCI KOY,SARİTEPSİYE DİZ,SÜT YADA SU GEZDİR,FIRINDA PİŞİR,PİŞİNCE TEREYAĞI ERİT DÖK SERVİS YAP.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder