PATATES YUVASINDA YOĞURT
4 ADET PATATES
2 ADET HAVUÇ
DEREOTU
4 ÇORBA KAŞIĞI YOĞURT
YARIM LİMON SUYU
3-4 ÇORBA KAŞIĞI SIVIYAĞ
TUZ
KIRMIZI BİBER
KİMYON,
PATATESLERİ HAŞLA İYİCE EZ,LİMON SUYU,DEREOTU KARABİBER,TUZ VE ZEYTİN YAĞI EKLE İYİCE KARIŞTIR,ELİNLE ŞEKİL VER YUVARLA.ORTASINI ÇUKURLAŞTIR,TEPSİYE DİZ,HAVUÇLARI RENDELE TAVADA 1 KAŞIK ZEYTİNYAĞI İLE SUYUNU ÇEKENE KADAR PİŞİR,HAVUÇLARI PATATESİN İÇİNE DOLDUR,ÜZERİNE YOĞURT DÖK.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder