27 Aralık 2012 Perşembe

BAL ŞERBETİ YAPIMI

 

BAL ŞERBETİ 

çay bardağı bal
1 çay kaşığı elma sirkesi
1/2 limonun suyu
3 çay bardağı su.

Tüm malzemeleri karıştırın 15 dakika bekleyin aç karnına yudum yudum için. 40 gün devam edin.

Ayrıca :

1 Su bardağı ılık su ile doldurulup 2 tatlı kaşığı bal karıştırılıp şerbet yapılabilir.

Bal şerbetinin faydaları:

·Bal şerbeti sıcak içilirse kabızlığı önler.

·Soğuk olarak içilirse ishali önler.

·Ilık olarak aç karnına içildiğinde ise mide ve bağırsakların çalışmasına faydalıdır.

·Hızlı bir enerji kaynağıdır,süratle kana karışır.

·Beynin çalışmasını kolaylaştırır ve yorgunluğu giderir.

·Vitamin ve mineral deposudur.

·Yaraların iyileşmesine yardımcıdır.


ZEKA İÇİN: ILIKBAL ŞERBETİNE TARÇIN TOZU KATILIP İÇİLİR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder