19 Aralık 2012 Çarşamba

BALIK KÖFTESİ

 
Balık Köftesi
Malzemeler
2 Adet Palamut
1 Adet Soğan
1 Diş Sarımsak
2 Dilim Bayat Ekmek İçi
Kimyon
Tuz
İnce Kıyılmış Maydanoz
Tarifi
Palamutları ayıklayıp parçalara ayırın. Doğranmış palamutları parçalayıcıya koyup kıyma haline getirin. Geniş bir kapta soğan, sarımsak ve bayat ekmek içini rendeleyin. İçine balık kıyması, ince kıyılmış maydanoz ve baharatını ayarlayıp iyice harmanlayın. Harçtan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp avucunuzda yuvarlayın. Kızgın yağda önlü arkalı kızartın. Yeşil salata ile servis edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder