Malzemeler
4 hindi bonfile
Tuz
Karabiber
2 çorba kaşığı sıvıyağ
200 gr ananas
1 tatlı kaşığı köri
150 ml hindi suyu
100 gr süt kreması
Yapılışı
Bonfilelerin fazlalıklarını temizleyip tuz ve kariberle tatlandırın.
Yağı bir tavada kızdırın. Eti ekleyin, harlı ateşte 1 dakika pişirdikten sonra ateşi kısıp 5 dakika daha pişirin.
Ananası dilimleyip köri ve hindi suyu ile birlikte püre haline getirin. Dilerseniz pul biberle tatlandırabilirsiniz.
Eti tavadan alıp bir alüminyum folyoya sarın ve 4 dakika dinlendirin.
Körili sosu, süt kreması ile birlikte eti pişirdiğiniz tavaya alın. 2 dakika pişirin.
Eti folyodan çıkarıp servis tabaklarına alın.
Sosu üzerinde gezdirip servis yapın.
4 hindi bonfile
Tuz
Karabiber
2 çorba kaşığı sıvıyağ
200 gr ananas
1 tatlı kaşığı köri
150 ml hindi suyu
100 gr süt kreması
Yapılışı
Bonfilelerin fazlalıklarını temizleyip tuz ve kariberle tatlandırın.
Yağı bir tavada kızdırın. Eti ekleyin, harlı ateşte 1 dakika pişirdikten sonra ateşi kısıp 5 dakika daha pişirin.
Ananası dilimleyip köri ve hindi suyu ile birlikte püre haline getirin. Dilerseniz pul biberle tatlandırabilirsiniz.
Eti tavadan alıp bir alüminyum folyoya sarın ve 4 dakika dinlendirin.
Körili sosu, süt kreması ile birlikte eti pişirdiğiniz tavaya alın. 2 dakika pişirin.
Eti folyodan çıkarıp servis tabaklarına alın.
Sosu üzerinde gezdirip servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder