Malzemeler,
1 kilo kuzu kuşbaşı et
3 adet domates
4 adet çarliston biber
1 adet limonun suyu
2 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı ılık su
Damak tadınıza göre tuz
Hazırlanışı,
Derin bir kapta; limon suyu, salça ve ılık suyu iyice karıştırın.
Kuzu etlerini kabın içine koyup 15 dakika bekletin.
Domateslerin kabuklarını soyun.
Domates ve biberleri iri parçalar halinde doğrayın.
Şişlere; sırasıyla kuzu eti, domates, kuzu eti, biber olmak üzere geçirin.
Dumansız ızgara ya da mangalda her iki tarafını da pişirin.
Servis tabağına alıp sıcakken tuzunu serpin.
Afiyet olsun.
1 kilo kuzu kuşbaşı et
3 adet domates
4 adet çarliston biber
1 adet limonun suyu
2 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı ılık su
Damak tadınıza göre tuz
Hazırlanışı,
Derin bir kapta; limon suyu, salça ve ılık suyu iyice karıştırın.
Kuzu etlerini kabın içine koyup 15 dakika bekletin.
Domateslerin kabuklarını soyun.
Domates ve biberleri iri parçalar halinde doğrayın.
Şişlere; sırasıyla kuzu eti, domates, kuzu eti, biber olmak üzere geçirin.
Dumansız ızgara ya da mangalda her iki tarafını da pişirin.
Servis tabağına alıp sıcakken tuzunu serpin.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder