26 Mart 2013 Salı
ELMALI PASTA
BİR PAKET SANAYAĞI
1 ÇAY BARDAĞI ZEYTİNYAĞI
1 ÇAY BARDAĞI YOĞURT
1 ÇAY BARDAĞINDAN BİRAZ FAZLA PUDRA ŞEKERİ
BİR PAKET KABARTMA TOZU
1 DİLİM LİMON
İÇİ:
3 ELMA
2 KAŞIK ŞEKER
TARÇIN
BİR PAKET KABARTMA TOZUNA BİR DİLİM LİMONU SIK.DİĞER MALZEMELERİ KARIŞTIRIP KULAK MEMESİ YUMUŞAKLIĞINDA HAMUR YOĞUR.ELMALARI BİR KAPDA RENDELE TAVADA 2 KAŞIK ŞEKERLE PİŞİR.TARÇIN KAT.
KABARMIŞ HAMURDAN PARÇALAR KOPAR.ELİNLE YUVARLA İÇİNE ELMA KOY.AY ŞEKLİ VER.İSTERSEN SİGARA BÖREĞİ GİBİ DE DE KESEREK SARABİLİRSİN.YAĞLANMIŞ TEPSİYE DİZ.FIIRNDA PİŞİR.ÜZERİEN PUDRA ŞEKERİ SERP SERVİS YAP.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder