26 Mart 2013 Salı

ELMALI PASTA

 

BİR PAKET SANAYAĞI
1 ÇAY BARDAĞI ZEYTİNYAĞI
1 ÇAY BARDAĞI YOĞURT
1 ÇAY BARDAĞINDAN BİRAZ FAZLA PUDRA ŞEKERİ
BİR PAKET KABARTMA TOZU
1 DİLİM LİMON

İÇİ:
3 ELMA
2 KAŞIK ŞEKER
TARÇIN


BİR PAKET KABARTMA TOZUNA BİR DİLİM LİMONU SIK.DİĞER MALZEMELERİ KARIŞTIRIP KULAK MEMESİ YUMUŞAKLIĞINDA HAMUR YOĞUR.ELMALARI BİR KAPDA RENDELE TAVADA 2 KAŞIK ŞEKERLE PİŞİR.TARÇIN KAT.
KABARMIŞ HAMURDAN PARÇALAR KOPAR.ELİNLE YUVARLA İÇİNE ELMA KOY.AY ŞEKLİ VER.İSTERSEN SİGARA BÖREĞİ GİBİ DE DE KESEREK SARABİLİRSİN.YAĞLANMIŞ TEPSİYE DİZ.FIIRNDA PİŞİR.ÜZERİEN PUDRA ŞEKERİ SERP SERVİS YAP.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder