28 Mart 2013 Perşembe

POĞACA

1 SU BARDAĞI YUMUŞATILMIŞ MARGARİN
1 SU BARDAĞI YOĞURT
3 YUMURTA SARISI(İKİSİ İÇİN EBİRİ ÜSTÜNE)
1 ÇAY KAŞIĞI KARBONAT
ALDIĞI KADAR UN

YAPILIŞI:
YOĞURDU,MARGARİNİ,SÜTÜ,BİR KISMINI  AYIRDIĞIN YUMURTA SARILARINI,TUZU ,KARBONATI İYİCE KARIŞTIR.UNU YAVAŞ YAVAŞ EKLE.KULAK MEMESİ YUMUŞAKLIĞINDA HAMUR ELDE ET.CEVİZ İRİLİNDE PARÇALAR KOPART.ELLE YUVARLA VEYA MERDANE İLE YARIM CM KALINDIĞINDA YUVARLAK AÇ.ARZU ETTİĞİN İÇİ KOYARAK KAPAT.ÜSÜTÜNE YUMURTA SARISI SÜRÜP ÇÖREK OTU SERPEREK YAĞLADIĞIN TEPSİYE DİZ.ORTA ISIDA PİŞİR.PEMBELEŞİNCE ÇIKAR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder