250 GR HAŞLANMIŞ KURU FASULYE
1 DEMET DEREOTU
1 ADET KIRMIZI BİBER
1 ADET DOLMALIK BİBER
1 ORTA BOY DOMATES
LİMON SUYU
ZEYTİNYAĞI
TUZ
YAPILIŞI:TAZE KIRMIZI VE DOLMALIK BİBERLERİ KARE ŞEKLİNDE KES.BİR KAÇ DEREOTUNU İNCECİK KIY.DOMATESİN KABUK VE ÇEKİRDEKLERİNİ ÇIKAR.KÜP ŞEKLİNDE KES.DAHA SONRA FASULYE VE KARİDESLERİ İLAVE ET.MALZEMELERİ KARIŞTIR.LİMON SUYU ZEYTİNYAĞI VE TUZU BİRLİKTE ÇIRP.SERVİSE HAZIRLADIĞIN SALATANIN ÜSTÜNE GEZDİR.BÜTÜN KARİDES VE DEREOTU İLE SÜSLE.AFİYET OLSUN.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder