Malzemeler:
- Bir parça tavukgöğsü eti
- Bir kâse mısır
- 1 adet kırmızıbiber
- 1 adet çarliston biberi
- Yarım demet maydanoz
- 1yemek kaşığı zeytinyağı
- Yarım limon
- Yeterince tuz
Yapılışı :
Tavuk eti yıkanıp jülyan şeklinde kesilir de yarım halka şeklinde kesilip ve maydanoz da ince ince kıyılır. Tavuk, biberler, maydanoz mısır. Bir salata kâsesine konulur. Ayrı ufak bir kâsede zeytinyağı, limon ve tuz iyice karıştırılır daha sonra salataya ilave edilip iyice harmanlanır. Ve servise hazır...
NOT: Arzu edilirse karabiber, kırmızıbiber de ilave edilirse daha lezzetli olur tabii ki arzunuza bağlı. Afiyet olsun...
- Bir parça tavukgöğsü eti
- Bir kâse mısır
- 1 adet kırmızıbiber
- 1 adet çarliston biberi
- Yarım demet maydanoz
- 1yemek kaşığı zeytinyağı
- Yarım limon
- Yeterince tuz
Yapılışı :
Tavuk eti yıkanıp jülyan şeklinde kesilir de yarım halka şeklinde kesilip ve maydanoz da ince ince kıyılır. Tavuk, biberler, maydanoz mısır. Bir salata kâsesine konulur. Ayrı ufak bir kâsede zeytinyağı, limon ve tuz iyice karıştırılır daha sonra salataya ilave edilip iyice harmanlanır. Ve servise hazır...
NOT: Arzu edilirse karabiber, kırmızıbiber de ilave edilirse daha lezzetli olur tabii ki arzunuza bağlı. Afiyet olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder