23 Mayıs 2013 Perşembe

GÜZELLİĞİNİZE RENK KATMAK İÇİN

Güzelliğinize renk katmak için 8 neden

Güzelliğinize renk katmak için 8 neden

Eğer cildinizin soluk ve renksiz göründüğünden şikayetçiyseniz paniğe kapılmayın. Birkaç küçük makyaj hilesiyle hiç olmadığınız kadar renkli ve göz alıcı bir güzelliğe kavuşmanız an meselesi...

Turuncu ve kırmızının turuncuya uzanan bütün tonları zaman zaman çok koyu kırmızı bir dudaktan daha çarpıcı görünebilir, özellikle de yaz aylarında... Siz de saçlarınıza ve cildinize uyacak bir turuncu tonu seçin, ne kadar seksi göründüğünüze inanamayacaksınız.
RENK VE PARLAKLIK

Güçlü dudaklar ten rengi makyaja karşı... Özellikle pırıltılı gözler bu yaz son derece revaçta. Parlak ve ıslak görünen dudaklar da her zamanki hakimiyetini koruyor.

MODERN GÖZLER ÇARPICI BAKIŞLAR

Kahverengi ya da siyah göz kaleminden ya da eye liner’dan sıkılmış olabilirsiniz. Farklı renklerde göz kalemlerini denemeye ne dersiniz?

KISA TIRNAKLAR DA ŞIK GÖRÜNEBİLİR

Parlak renkler kısa tırnakları olduğundan daha çarpıcı gösterir. Özellikle neon renkler bunun için bulunmaz fırsattır. Parlak tonlar seçmekten çekinmeyin, tırnaklarınızın daha uzun ve göz alıcı göründüğüne şahit olup şaşıracaksınız.

ATEŞLİ DUDAKLAR NATÜREL TIRNAKLAR

Kırmızının tonları her sezon olduğu gibi bu sezon da müdavimlerini karşılıyor. Kırmızı her zaman zamansız, her zaman çok çekici, hele ten rengi bir makyaj ve açık renkte tırnaklarla kombine edildiğinde...

GENÇLEŞTİREN RENKLER

Mat vurgular ve yeşil, mavi gibi saf ve net renkler yüzünüze her zaman gençlik getirir. Yeşil ve mavi tazelik kazandıran renklerdir ve koyu gölgelerden daha fazla göz kamaştırır.
PEMBE HER ZAMAN ÇEKİCİDİR

Pembe; kırmızı, mavi ve beyaz pigmentleri içerir ve her renk cilt tonuna uyar. Özellikle bordo tonlarına göz kırpan pembeler cildinize sıcak bir hava kazandırır.

CİLDİNİZ GÜNEŞ GİBİ IŞILDASIN



İngiltere’de ve dünyanın birçok ülkesinde en çok satılan kozmetik markası Rimmel, kadınlar için yepyeni bir güzellik sunuyor. Bronzluk veren ürünlerden oluşan SunShimmer serisinde pudra, allık, yüz ve vücut spreyi gibi cildinizin sağlıkla ışıldaması için birbirinden güzel ürünler bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder