
Malzemeler:
• Yarım kg tavuk göğsü
• 3 adet kırmızıbiber
• 2 adet domates
• Yarım çay bardağı zeytinyağı
• 3-4 dal marul
• Tuz, kırmızı pul biber, karabiber
Yapılışı:
1. Tavuk göğsünü kuşbaşı doğrayın, kırmızıbiberleri ise şişe dizilecek büyüklükte doğrayın.
2. Tavuk göğsünü bir kaba alın ve üzerine zeytinyağı, karabiber, tuz ve kırmızı pul biber serpip harmanlayın yarım saat buzdolabında bekletin.
3. Yarım saatin ardından tahta şişlere kırmızıbiber ve tavukgöğsünü dizin ve 200 derecelik fırında pişirin.
4. Servis tabağına marul yaprakları dizin tavuk şişlerini üzerine koyup domatesleri dilimleyip yanına ilave edin ve servis yapın
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder