8 Ağustos 2014 Cuma

EN ÇABUK TATLI

 

1 PAKET FİNGER BİSKÜVİ
2/5 BARDAK SÜT
1 PAKET CREM OLE
1 ADET MUZ
BİR PAKET VANİLYALI PUDİNG
HİNDİSTAN CEVİZİ

KREM OLEYİ SÜTLE ÇIRP.1 PAKET BİSKÜVİYİ ROBOTTA ÇEK.TEPSİYE DÖK.PUDİNGİ PİŞİR.TEPSİYE DÖK.ÜSTÜNÜ DÜZELT.DİLİMLEDİĞİN MUZU KOY.KARELERE KES.KREM OLEYİ SPATULA YARDIMI İLE SÜR.HİNDİSTAN CEVİZİ SERP.DOLAPDA SOĞUSUN.SOĞUK SERVİS YAP.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder