8 Ağustos 2014 Cuma

KOKO PASTA

 

1 PAKET PANDİSPANYA
2 YUMURTA
1 SU BARDAĞI ŞEKER
1 SU BARDĞI HİNDİSTAN CEVİZİ
1/2 SU BARDAĞI SIVIYAĞ
BİR PAKET KAKAOLU KREMA

PANDİSPANYANIN ALT TABANI FIRIN TEPSİSİNE KONUR.YAĞ,ŞEKER,YUMURTA VE HİNDİSTAN CEVİZİ BAŞKA KAPDA ÇIRPILARAK KEKE KAT.ÖNCEDEN ISITILMIŞ FIRINDA 15 DK PİŞİRİLİR.DİĞER KEKİ ÜSTÜNE KAPAT 1/2 ÇAY BARDAĞI SÜTLE ISLAT..KAKAOLU KREMAYI HAZIRLAYIP KEKE SÜR.SOĞUĞUNCA SERVİS YAP.(İSTENİRSE ÜSTÜNE MEYVE VE  ÇİKOLATA PARÇALARI İLE SÜSLENEBİLİR.)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder