8 Ağustos 2014 Cuma

KARAKIZ TATLISI

 

4 ADET YUMURTA
1/5 SU BARDAĞI ŞEKER
1/5 SU BARADAĞI UN
1/2 PAKET MARGARİN
1 PAKET KABARTMA TOZU
VANİLYA
KALIBI MARGARİNLE YAĞLA.DERİN KAPDA TÜM MALZEMLEERİ KARIŞTIR.FIRIND APİŞİR.SOĞUDUKDAN SONRA FIRINDAN ÇIKAR.DİĞER TARAFDA 2/5 SU BARDAĞI SUYA 1 SU BARDAĞI ŞEKERİ ERİT.BİR TAŞIM KAYNAT.ILIMAYA BIRAK.ILIK ŞERBETİ KEKE DÖK.HİNDİSTAN CEVİZİ SERP.ŞERBETİ ÇEKDİKDEN SONRA SERVİS YAP.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder