Malzemeler
1 adet tavuk göğsü
1 adet yumurta
galeta unu
1 çay kaşığı köri
4 yemek kaşığı susam
tuz
Hazırlanışı
Tavuk göğsü yıkanıp kurulandıktan sonra bir iki parmak kalınlığında uzun çubuklar halinde kesilir.
Köri galeta ununa karıştırılır.
Tuzlanan parçalar önce galeta ununa, ardından çırpılmış yumurtaya en son olarak da susama bulanır.
Kızgın yağda çevirilerek rengi altın sarısına dönene kadar kızartılır.
1 adet tavuk göğsü
1 adet yumurta
galeta unu
1 çay kaşığı köri
4 yemek kaşığı susam
tuz
Hazırlanışı
Tavuk göğsü yıkanıp kurulandıktan sonra bir iki parmak kalınlığında uzun çubuklar halinde kesilir.
Köri galeta ununa karıştırılır.
Tuzlanan parçalar önce galeta ununa, ardından çırpılmış yumurtaya en son olarak da susama bulanır.
Kızgın yağda çevirilerek rengi altın sarısına dönene kadar kızartılır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder