23 Mart 2012 Cuma

FETTUŞ


3 adet domates,
2 adet salatalık,
2 adet kırmızı biber,
5 yeşil soğan,
1 tutam nane,
1 tutam maydanoz,
1 tutam dereotu,
taze peynir,
Nar ekşisi,
Zeytinyağı,
Kızarmı ekmeği için,
2 su bardağı un,
1 çay k.karbonat
Yapılışı:
Unu,karbonatı ve tuzu karıştırın,ılık suyla yoğurun.Oval şekil vererek açınız.üçgen kesiniz,Hamurları yağda kızartın.Salatalaıkları,domas,biber,yeşil soğan,nane,maydanoz ,dereotunu doğra,Hepsini karıştır,Taze peyniri ufala kat,yağı ve nar ekşisini ilave et,Servis tabağına salatayı al,Kenralarına kızarmış hamurla servis yap.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder