Aşağıdaki tarifle bayatlayan ekmeklerimizi değerlenmiş olacağız.
MALZEMELER:
- 6- 8 dilim ekmek
- 1 adet domates
- 1- 2 adet sivri biber
- 1 su bardağı kadar kaşar veya tel peynir.
- 1su bardağı kadar beyaz peynir.
- ¼ kangal sucuk (arzu ederseniz salam yada sosis kullanabilirsiniz)
- Yarım çay bardağı zeytinyağı
- 2 çorba kaşığı ketçap
- 1 adet yumurta
- Tuz, karabiber
YAPILIŞI
- Fırın tepsisine pişirme kağıdı serin.
- Ekmekleri dilimleyip tepsiye yerleştirin.
- Derince bir kaba domatesleri, biberler, sucuğu,doğrayın.
- Rendelediğiniz peyniri, yumurtayı, tuzu zeytinyağını, ketçabı ve karabiberi ilave edip karıştırın.
- Hazırladığınız harcı bir kaşık yardımıyla ekmeklerin üzerine eşit miktarda yerleştirin.
- 200 derecede üzeri kızarana kadar pişirin.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder