1 KG SÜT
1 SU BARDAĞI İRMİK
7 ÇORBA KAŞIĞI ŞEKER
1 PAKET VANİLYA
1 ÇORBA KAŞIĞI VANİLYA
1 ÇORBA KAŞIĞI MARGARİN
1 ÇORBA KAŞIĞI HİNDİZTAN CEVİZİ
SÜS İÇİN:
HİNDİSTAN CEVİZİ
DÖVÜLMÜŞ ANTEPFISTIĞI,FINDIK VEYA CEVİZ
TARÇIN
SÜTE ,ŞEKER VE İRMİĞİ KATIP PİŞİRİN.MUHALLEBİ KIVAMINA GELİNCE VANİLYA, MARGARİN VE 1 ÇORBA KAŞIĞI HİNDİSTAN CEVİZİNİ EKLEYİP BOZA KIVAMINA GELİNCEYE KADAR KARIŞTIRIN.BOZA KIVAMINA GELİNCE ISLATILMIŞ TEPSİYE VEYA KALIBA DÖKÜP SOĞUTUN,ÜZERİNİ ANTEP FISTIĞI,FINDIK VEYA CEVİZLE SÜSLEYİP TARÇIN EKİN.DİLİMLEYEREK SOĞUK SERVİS YAPIN.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder