SÜTLÜ KADAYIF LOKMASI |
1 ADET YUFKA 1/2 KG KADAYIF 200 GR MARGARİN 1 SU BARDAĞI CEVİZ ŞERBETİ İÇİN: 2.5 SU BARDAĞI TOZ ŞEKER 3 SU BARDAĞI SÜT YAPILIŞI: YUFKAYI DÜZ BİR ZEMİNE YAYIN.MARGARİNİ ERİTİN.YUFKAYI YAĞLAYIN.KADAYIFI DİDİKLEYİP YUFKANIN ÜZERİNE YAYIN.MARGARİNİ ÜZERİNE GEZDİRİN.ÇEKİLMİŞ CEVİZİ SERPİN.RULO YAPIP 1-2 SAAT DOLAPTA BEKLETİN.RULOLARI 2.5 CM KALINLIĞINDA KESİP YAĞLANMIŞ TEPSİYE DİZİN.PRTA ISILI FIRINDA 20 DK KIZARTIN.SÜT VE ŞEKERLE ŞERBET HAZIRLAIYN.TATLI ILIK ŞERBET SOĞUK OLUNCA ÜZERİNE DÖKÜN.CEVİZLE SÜSLEYİP SERVİS EDEBİLİRSİNİZ.AFİYETTT OLSUUNN... |
14 Aralık 2011 Çarşamba
sütlü kadayıf
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder