8 Aralık 2011 Perşembe

TÜRK USULÜ FAJİTAS

Malzeme:500 gram kuşbaşı et
                2 orta boy soğan
                köri baharatı,l yemek kaşığı
                1 su bardağı süt,
                1 çay bardağı zeytinyağı
                2-3 adet defne yaprağı,
                tuz
               1 adet   kırmızı  biber
               3-4 adet yeşil biber
               3 adet orta boy domates
               1 paket tortilla
               1 bardak sıcak su

Soğanları yemeklik doğra. Yarım zeytinyağı ,köri,süt ve soğanları ete kat.En az yarım saat beklet.Biberleri yemeklik doğra.ocağa saçı koy.Yağı ,Süzülmüş soğan ve et karışımını ekle.et suyunu salıncaya kadar pişir.Biberleri kat.onlarıda kavur.Suyunu koy.En son yuvarlak doğranmış domatesleride etle yumuşayıncaya değin pişir.Tortilları başka tavada pişir.arasına fajitası kat.Servis yap.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder