Malzemeler;
2 adet
kereviz
1/2 paket (250 gram) dondurulmuş garnitür
7-8 adet arpacık soğan
1 adet portakal
1 adet limon
1 tatlı kaşığı şeker
Tuz
Zeytinyağı
Hazırlanışı;
Kerevizler soyulup küp küp doğranır.
Portakal ve limon suyu sıkılır.
Arpacık soğanlar soyulup zeytinyağında rengi şeffaflaşana kadar kavrulur.
Kereviz, kereviz sapları ve garnitürler eklenip bir dakika kadar kavrulur.
Portakal ve limon suyu eklenip, üzerini geçmeyecek kadar da normal su ilave edilir.
Şeker ve tuz konulduktan sonra yaklaşık 25 dakika kısık ateşte pişirilir.
1/2 paket (250 gram) dondurulmuş garnitür
7-8 adet arpacık soğan
1 adet portakal
1 adet limon
1 tatlı kaşığı şeker
Tuz
Zeytinyağı
Hazırlanışı;
Kerevizler soyulup küp küp doğranır.
Portakal ve limon suyu sıkılır.
Arpacık soğanlar soyulup zeytinyağında rengi şeffaflaşana kadar kavrulur.
Kereviz, kereviz sapları ve garnitürler eklenip bir dakika kadar kavrulur.
Portakal ve limon suyu eklenip, üzerini geçmeyecek kadar da normal su ilave edilir.
Şeker ve tuz konulduktan sonra yaklaşık 25 dakika kısık ateşte pişirilir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder