24 Temmuz 2013 Çarşamba

SEPETTE KEBAP

 

3 ADET PATATES
250 GR KIYMA
250 GR ANTRİKOT
1 DİLİM TOST EKMEĞİ
1 İRİ DOMATES
1 YUMURTA
TUZ,KARABİBER,KEKİK
2 ADET SİVRİ BİBER
1 KASE YOĞURT

YAPIMI:PATATESLEİ ÖNCE DİLİMLEYİN,SONRA İNCE ÇUBUKLAR HALİNDE KESİN,ETİ 1/2 CM ENLEMESİNE KESİN.KIYMA ,SOĞAN RENDESİ ,TOST EKMEĞİ İÇİ ,YUMURTA,TUZ KARABİBER İLE MİNİK KÖFTELER HAZIRLAYIN.ÇUBUK PATATESLERİ VE KÖFTELERİ KIZARTIN.ETİ SOTE EDİN.DOMATES İKEKİK TUZ VE KARABİBERLE SOS HAZIRLAYIN.SERVİS TABAĞININ EN ALTINA PATATESLERİ ,ÜSTE KÖFTELERİ,ETİ VE ÇIRPTIĞINIZ YOĞURDU VE DOMATES SOSUNU İLAVE EDİN.ÜZERİNİ IZGARA DOMATES VE BİBERLE SÜSLEYİP SERVİS YAPIN.AFİYET OLSUN.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder