22 Ocak 2014 Çarşamba

BROKOLİ ÇORBASI

 
50 GR BRÜKSEL LAHANASI
500 GR BROKOLİ
4 ADET PATATES
1 ADET TAVUK VEYA ET SUYU
ZEYTİN YAĞI,SU
TUZ,KARABİBER,KIRMIZIBİBER

PATATEALERİN KABUĞUNU SOYDUKDAN SONRA KÜÇÜK PARÇALAR HALİNDE DOĞRA.BROKOLİ VE LAHANLARLA BİRLİKTE YETERİNCE ZEYTİNYAĞI TENCEREYE EKLEYEREK KAVUR.ÜZERİNİ GEÇECEK KADAR SU EKLE.ET SUYUNU ,TUZ,KARABİBER ,VE KIRMIZI BİBERİ EKLEYEREK YUMUŞAYANA KADAR HAŞLA.YUMUŞADIKDAN SONRA SUYUYLA BİRLİKDE BLENDİRDAN GEÇİR.SERVİS TABAĞINA ALDIĞIN ÇORBAYA KREMA EKLEYEREK SERVİS YAP.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder