22 Ocak 2014 Çarşamba

KARA LAHANA ÇORBASI

 

1 DEMET KARA LAHANA
1 ÇORBA KAŞIĞI DOMATES SALÇASI
1 YEMEK KAŞIĞI SANAYAĞ
KARABİBER
2-3 ÇORBA KAŞIĞI MISIR UNU
1 SU BARDAĞI HAŞLANMIŞ BARBUNYA FASULYESİ

YAPIMI:

LAHANA YAPRAKLARINI İNCE ŞERİTLER HALİNDE KES.TENCEREDE YAĞI ERİT.LAHANALARI EKLE SUYUNU ÇEKENE KADAR PİŞİR.SALÇAYI EKLE.SICAK SUYU İLAVE ET.MISIR UNU BİR KAPDA SUYLA KARIŞTIR.LAHANALARA KARIŞTIRARAK EKLE.FASULYELERİ KAT.KAYNAYINCA KAPAT.SICAK SERVİS YAP.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder