23 Ocak 2014 Perşembe

PAPATYA KURABİYE

 

125 GR TEREYAĞ VE SANA YAĞ
1 YUMURTA
1 SU BARDAĞI PUDRA ŞEKERİ
1 PAKET KABARTMA TOZU
1 SU BARDAĞI BUĞDAY NİŞATASI
3/5 SU BARDAĞI UN
1/5 ÇORBA KAŞIĞI KAKAO


YAPIMI:

YAĞ VE YUMURTAYI BİR KABA ALIN VE ÇIRPIN.KAKAO HARİÇ TÜM MALZEMELERİ KARIŞTIRIP HAMURU YOĞURUN .İKİYE AYIRIN.BİRİNE KAKAOYU KARIŞTIRIP TEKRAR YOĞURUN.MİSKET BÜYÜKLÜPÜNDE PARÇALAR KOPARIN.BİR BEYAZ,BİR SİYAH PAPATYA ŞEKLİ VERİN.ÖNCEDEN ISITILMIŞ FIRINDA PİŞİRİN.İSTERSENİZ ÜSTÜNE PUDRA ŞEKERİ SERPİN.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder