MALZEME:
YARIM PAKET MARGARİN
1 SU BARDAĞI TOZ ŞEKER
3 YUMURTA
1 SU BARDAĞI KURU ÜZÜM
1/5 SU BARDAĞI UN
1 ÇAY KAŞIĞI KABARTMA TOZU
3 ÇORBA KAŞIĞI KAYISI REÇELİ
25 ADET İKİYE BÖLÜNMÜŞ KİRAZ
ŞEKERLEME SÜSLEMEK İÇİN
YAPIMI:KİRAZ KAYISI REÇELİ VE SÜSLEME ŞEKERLERİ HARİÇ TÜM MALZEMELERİ ROBOTTA ÇEK.KARE KALIBA DÖK.KEKİN ÜSTÜNÜ DÜZELT.KİRAZIN YARISINI ,ŞEKERLEMELERİ ÜZERİNE SERP.ELİNLE İÇE DOĞRU BASTIR.FIRINDA ÜSTÜ PEMBELEŞİNCEYE KADAR PİŞİR.SOĞUYUNCA KALAN KİRAZLARI ÜZERİNE DİZ..REÇELİ FIRÇA YADIMIYLA KİRAZLARIN ÜSTÜNE SÜR.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder