MALZEME:
1 KG KABAK
5-6 ADET YEŞİL SOĞAN
YARIM DEMET DEREOTU
YARIM DEMET MAYDANOZ
2 ORTA BOY KURU SOĞAN
PUL BİBER
2 YUMURTA
3-4 KAŞIK UN
1 SU BARDAĞI YAĞ (KIZARTMAK İÇİN)
YAPILIŞI:TÜM MALZELERİ YIKA.HAVUÇ VE KABAKLARI RENDELE .DİĞER MALZEMELERİ KÜÇÜK KÜÇÜK DOĞRA.TÜM MAZLEMELERİ KARIŞTIR.KAŞIKLA ALARAK ŞEKİL VEREREK KIZGIN YAĞDA KIZART.
NOT:KABAK YERİNE PATATESİ DE RENDELEYEREK PATATES MÜCVERİ YAPABİLİRSİNİZ
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder