31 Mart 2014 Pazartesi

YOĞURTLU BROKOLİ

 

500 GR BROKOLİ
1 KASE YOĞURT
3-4 DİŞ SARIMSAK
TUZ
LİMON SUYU
ZEYTİNYAĞI

YAPIMI:

BROKOLİYİ HAŞLA.HAŞLARKEN LİMON SUYU VE TUZU KAT.YUMUŞAYINCA OCAKDAN AL.SUYUNIU SÜZ.SOĞUSUN.SOSUNU HAZIRLA.

SOS YAPIMI:

1 KASE YOĞURDU BİR KABA AL.EZİLMİŞ SARIMSAKLARI EKLEYEREK İYİCE KARIŞTIR.TUZUNA BAK.YOĞUDRU BROKOLİLERİN ÜZERİNE GEZDİR.İSTEĞE BAĞLI OLARAK ZEYTİNYAĞIDA EKLENEBİLİR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder