4 ADET PATLICAN
4 SU BARDAĞI ET SUYU
4-5 ADET DOMATES
4-5 ADET BİBER
10-12 ADET MANTAR
1 ÇORBA KAŞIĞI TEREYAĞ
4-5 DAL TAZE SOĞAN
2 DİŞ SARIMSAK
5 ÇORBA KAŞIĞI DOMATES PÜRESİ
TUZ
YAPIMI:
PATLICANLARI İKİYE BÖLEREK İÇLERİNİ ÇIKAR.TUZLU SUDA BEKLET.ET SUYUNDA HAŞLA.PATLICAN İÇLERİNİ YAĞDA KAVUR.DİĞER SEBZELERİ DE KAVURARAK DOMATES PÜRESİNİ EKLEYEREK PATLICANA DOLDUR.ÜSTÜNÜ DOMATES VE BİBER DİLİMLERİYLE SÜSLEYEREK FIRINDA PİŞİR.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder