31 Mart 2014 Pazartesi

ÇİĞ BÖREK

250 GR UN
1 YEMEK KAŞIĞI SİRKE
1 YUMURTA
TUZ


KIZARTMAK İÇİN YAĞ

İÇ HARCI:
1 KAŞIK YAĞ
1 KAŞIK SALÇA
250 GR KIYM
DOĞRANMIŞ BİR BAŞ SOĞAN

UNU,YUMURTA,SİRKE,TUZ VE SUYLA KULAK MEMESİ YUMUŞAKLIĞINDA HAMUR YOĞRULUR.30 DK DİNLENDİRİLİR.

BU ARADA İÇ HARCIMIZI HAZIRLAYALIM.BİR KAŞIK YAĞDA SOĞAN KAVRULUR.KIYA VE SALÇA EKLENEREK SUYUNA ÇEKENE KADAR PİŞİRLİR.

HAMURU 16-18 EŞİT BEZEYE AYIRALIM.HER BEZEYİ KAHVALTI TABAĞI BÜYÜKLÜĞÜNDE AÇALIM.YARISINA HARÇDAN KOYUP KAPALIM.KIZGIN YAĞDA ARKALI ÖNLÜ KIZARTALIM.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder