31 Mart 2014 Pazartesi

NACHOS

1-

100 SADE MISIR CİPSİ
300 KUŞ BAŞI TAVUK ETİ
150 GR PEYNİR

TABAĞIN EN ALTINA PEYNİRİ İLEVE ET.SONRA CİPS VE BİRAZ TAVUK ETİ  ,TEKRAR PEYNİR ,CİPS VE TAVUK ETİ İLAVE EDİYORUZ.FIRINDA PEYNİR ERİYENE KADAR PİŞİRİYORUZ.SICAK SERVİS YAPIYORUZ.İSEEĞE BAĞLI OLARAK ACI SOSLA SERVİS EDEBİLİRİZ.
 


2-
  • Malzemeler
  • Meksika fasulyesi
  • mısır cipsleri
  • acı soslar
  • kaşar peyniri
  • Yapılışı
  • Nachos; mısır cipsleri, Meksika fasulyesi, acı soslar ve kaşar peynirinden oluşan bir ürün. Bir porselen tabağa mısır cipslerini koyuyoruz. Onun üstüne de, haşlanmış ya da konserve şeklinde Meksika fasulyesi ilave ediyoruz. Meksika fasulyesinin üstüne bir kat daha cips ve cipslerin üzerine de marketlerden hazır şekilde alabileceğimiz acı sos çeşitlerinden katıyoruz.
  • Yemeğimizin üzerine rendelenmiş kaşar peyniri ekleyerek önceden ısıtılmış bir fırında peynirler eriyinceye kadar bekletiyoruz. Fırından çıkan yemeğimizi hazırladığımız tabağın üstüne domates, soğan, maydanoz, acı biberden oluşan doğranmış bir karışımı dökerek servis ediyoruz. En üstte isteğe göre çeşitli acı biberleri dekorasyon ve görüntü açısından koyabiliriz.
3-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder