Malzemeler :
4-5 yemek kaşığı Tarhana
1 Çorba Kaşığı Margarin
1 Çorba Kaşığı Salça
1
Çay Kaşığı Nane
1 Çay Kaşığı Kırmızıbiber
Tuz
5 su bardağı su
Hazırlanış Şekli :
1 çorba kaşığı margarini tencereye
alıp, eritin. 1 çorba kaşığı salçayı tencereye ekleyip yağda kızdırın. 5 su
bardağı suyu ilave edin. Başka bir kabın içinde de, 1 su bardağı suya, 1 su
bardağı tarhanayı ekleyip karıştırın.
Kaynamakta olan tencerenin içine bu karışımı ilave edin. 15-20 dakika
pişirin. 1 çay kaşığı nane ve 1 çay kaşığı kırmızıbiber ilave edip servis yapın.
Afiyet Olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder