10 Nisan 2014 Perşembe

BAMYA KIZARTMASI

1-

10-15 ADET İRİ BAMYA
1 YUMURTA
1 KAHVE FİNCANI MADENSUYU
1 YEMEK KAŞIĞI UN
BİRAZ SU
TUZ
KIZARMAK İÇİN SIVIYAĞ

BAMYALARI TEMİZLEYEREK YIKA.SÜZGECE KOY SÜZÜLSÜN.YUMURTA,SODA ,UN,TUZ VE SUYU KARIŞTIR.ÇIRPARAK SULUCA BİR HAMUR YAP.SIVIYAĞI DERİNCE BİR TAVAYA KAT.KIZINCA BULAMACA BATIRDIĞIN BAMYALARI KIZART.SICAK SERVİS YAP.

2-

BAMYA KIZARTMASI

10-15 ADET İRİ BAMYA
TUZ
KIZARTMAK İÇİN SIVIYAĞ



BAMYALARI TEMİZLE YIKA VE SÜZ.BİBERLERİ DÖRDE BÖLDÜĞÜN GİBİ ONLARIDA DÖRDE BÖLEREK TUZLA.KIZGIN YAĞDA KIZART.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder