3 ADET YUMURTA
1/5 SU BARDAĞI UN
1 ÇAY KAŞIĞI KARBONAT
1 PAKET VANİLYA
2 ÇORBA KAŞIĞI ŞEKER
1/5 LİMON SUYU VE KABUĞU RENDESİ
ÜZERİ İÇİN:
2 ÇORBA KAŞIĞI BAL
1 ÇORBA KAŞIĞI PUDRA ŞEKERİ
KIZARTMAK İÇİN YAĞ
YAPIMI:
YUMURTAYI VE ŞEKERİ İYİCE ÇIRP.UNU, KARBONATI, LİMON SUYUNU, LİMON KABUĞUNUNUN RENDESİNİ VE VANİLYAYI İYİCE KARIŞTIR.TAVADA YAĞI KIZDIRDIKDAN SONRA HAMURDAN KAŞIK KAŞIK AL ARAK KIZZGIN YAĞDA KIZART.YAĞINI SÜZEREK SERVİS TABAĞINA AL.ÜZERİNE BAL VE PUDRA ŞEKERİ GEZDİRDİKDEN SONRA SERVİS YAP.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder