200 GR CEVİZ
100 GR PUDRA ŞEKERİ
İKİSİ BİRLİKDE ÖVÜTÜLECEK
İÇERSİNE 250 GR ERİMİŞ BİTTER YADA SÜTLÜ ÇİKOLATA ,75 GR ÇİÇEK BAL,YARIM ÇORBA KAŞIĞI NESCAFE..
YAPIMI:
TÜM MALZEMELER BİRLİKDE 5-10 DK KARIŞTIRILIR.YAĞLI KAĞIT SERİLMİŞ TEPSİYE DÖK.1 CM KALINLIĞINDA YAY.İSTEDİĞİN ŞEKİLDE KES.2 SAAT BUZDOLAPDA BEKLET.BENMARİ USULÜ ERİTİLEN 500 GR ÇİKOLATA İLE KAPLANIR.ÇATALLA KAPLA.ORTALARINA YARIM CEVİZ KOY.15 DK SONRA SERVİS YAP.16-18 DERECEDE SAKLA.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder