10 Nisan 2014 Perşembe

FRENCH SOS

1 KAHVE FİNCANI SİRKE
2 KAHVE FİNCANI ZEYTİNYAĞI
1 TATLI KAŞIĞI TOZ ŞEKER
YARIM TATLI KAŞIĞI TOZ HARDAL
TUZ
1 ÇAY KAŞIĞI KARABİBER

BİR KAPDA TÜM MALZEMELERİ KARIŞTIR.SERVİSE HAZIR ET.
NOT:

MAYONEZLE YAPILAN SALATA SOSLARINDA ZEYTİNYAĞI KULLANMA.SALATA MALZEMESİ İYİCE YIKANMALI VE KURULANMALIDIR.SOS NE OLURSA OLSUN.MALZEME KURU DEĞİLSE SOS YAPRAKLARDAN AKAR GİDER.

SALATANIN LEZZETLİ OLMASI İÇİN:
SOS SALATA İLE İYİCE HARMANLANMASI GEREKİR.SOS SALATAYA DÖKÜLMEMELİDİR.SALATA SOSA KARIŞTIRILMALIDIR.SOSLAR İÇİN ÇOK İNCE ÇIRPMA TELİ KULLANILMASI ŞARTTIR.SOS ÇOK İNCE VE AKICI OLMALIDIR.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder