MALZEME:
1 LT SÜT
1 BARDAK TEPELEME TOZ ŞEKER
3 YUMURTA
1/4 BARDAK UN
1 PAKET VANİLYA
100 GR SADE ÇİKOLATA
YAPIMI:
TENCEREYE 3 YUMURT SARISI ,UN,ŞEKER,VANİLYA VE DOĞRANMIŞ ÇİKOLATAYI KOYUP KARIŞTIRIN.SICAK SÜTÜ AZAR AZAR KATIP YEDİRİN.BİR TELLE KARIŞTIRARAK PİŞİRİN.YUNURTA AKLARINA BİR ÇİMDİK TUZ ATARAK MİKSERDE KAR HALİNE GELENE KADAR ÇIRPIN.BU YUMURTA AKINI AZAR AZAR ÇİKOLATALI KREMAYA KOYUP İYİCE KARIŞTIRIN.KREMAYI BİRER KİŞİLİK KASELERE BOŞALTIN.ÜZERİNE KIYILMIŞ FINDIK,HİNDİSTAN CEVİZİ İLE SÜSLEYİN.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder